ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ- ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ( 90%, 10%  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ) ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

 

Συγχαίρουμε και καλωσορίζουμε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας τους πρωτοετείς φοιτητές ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

 

Καλούνται όλοι οι επιτυχόντες φοιτητές πανελλαδικών εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 του Τμήματος Κοινωνιολογίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική τους εγγραφή στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, να καταθέσουν από 05/10/2021 έως 11/10/2021 τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία-ταυτοποίηση των στοιχείων τους:

α) είτεμέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης : (https://eprotocol.uoa.gr/)                  

β)  είτεμε ταχυμεταφορά (courier) με χρέωση αποστολέα, για το ίδιο χρονικό διάστημα (από 05/10/2021 έως 11/10/2021) στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Γραμματεία Τμήματος Κοινωνιολογίας Ε.Κ.Π.Α.

Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών, 2ος όροφος

Σόλωνος 57, ΑΘΗΝΑ

Τ.Κ. 106 79

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1) Υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

2) Ευκρινές αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (και τις δύο όψεις)

3) Πιστοποιητικό γέννησης ή βεβαίωση εγγραφής σε δημοτολόγιο δήμου των Ν. Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου ή μετεγγραφής σε άλλο δήμο (μόνο για τις περιπτώσεις Ελλήνων της Μουσουλμανικής μειονότητας)

4) Πρόσφατη φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας

5) Αποφοιτήριο δηλαδή Διαγραφή για όσους ήταν εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

6) Πιστοποιητικό  γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης (για  τους  άντρες  προκειμένου  να  συμπληρωθούν σωστά τα στοιχεία τους και να εκδοθεί πιστοποιητικό για στρατολογική χρήση)

7) Αίτηση Δήλωσης Στοιχείων Συμπληρωμένη  (επισυνάπτεται εδώ)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Για την αποστολή των αριθμών μητρώου (A.M.), την ακριβή διαδικασία εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στην υπηρεσία my-studies καθώς και για την απόκτηση Username και Password, σας ενημερώνουμε ότι:

Θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω SMS και e-mail στα στοιχεία που δηλώσατε στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Μητρώου σας και τη σελίδα στην οποία θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Ο  Αριθμός Εγγραφής που θα σας ζητηθεί είναι τα τελευταία 5ψηφία του Αριθμού Μητρώου σας.

Η αποστολή των SMS / e-mails αναμένεται να γίνει σύντομα και αφού πρώτα αποσταλούν τα στοιχεία των εγγεγραμμένων φοιτητών από το Υπουργείο Παιδείας στο Ε.Κ.Π.Α.

Όταν λάβετε την ενημέρωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα  https://webadm.uoa.gr/  και να υποβάλλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε  ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Παν/μιο και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ε.Κ.Π.Α. (https://www.uoa.gr/foitites/ilektronikes_ypiresies/). 

 

Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε σε τακτική βάση την ιστοσελίδα του Τμήματός μας καθώς θα αναρτηθεί ανακοίνωση με αναλυτικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα σας σταλεί στο e-mail σας Βεβαίωση – Πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας από την Γραμματεία του Τμήματος.